OPDRACHTEN

Zeker, ik doe graag opdrachten! Het zijn leuke ervaringen; zowel voor de opdrachtgever, de geportretteerde als voor mij. Het is een van de leuke kanten van dit werk: mensen ontmoeten terwijl ik ze teken of schilder.

Er kunnen verschillende aanleidingen zijn voor een opdracht: een verjaardag, jubileum, of om een andere speciale gelegenheid te markeren. Of zo maar kan natuurlijk ook…

De opdracht kan op verschillende manieren uitgevoerd worden: in olieverf, houtskool, siberisch krijt of potlood. Op klein formaat of juist groter. Op doek of papier Dit alles afhankelijk van uw wensen om tot mooi portret te komen.

In een eerste gesprek maken we kennis en bespreken we uw ideeën en wensen en hoe we die kunnen realiseren. Daarna hebben we een aantal sessies, meestal bij mij op het atelier. Tussen de sessies door werk ik vaak verder aan de hand van de foto’s die tijdens de zittingen gemaakt worden.

In sommige gevallen werk ik ook van foto’s. Neem gerust contact op voor een nadere kennismaking en over de mogelijkheden.